Handelsbetingelser

Betaling

Hos Lux by Ergemann har vi flg. betalingsmuligheder
– Dankort
– VISA / VISA DK
– Mastercard
– MobilePay
– Maestro

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Alle priser på Lux by Ergemann er inklusiv 25% moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, inkl. Færøerne og Grønland. Alle aftaler indgås på dansk.

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er leveringstiden normalt 1-3 hverdage. Jeg tilstræber selvfølgelig at sende dine varer samme dag såfremt ordren er afgivet inden kl. 12.00

Jeg sender primært med DAO og GLS,, her kan du vælge om du ønsker pakken sendt til en pakkeshop, hjem til dig selv, til erhverv eller at afhente dem på firmaadressen i Kalundborg (Elledevej 95) tidspunkt aftales når varen er klar til afhentning.

Bemærk fri fragt når du køber for over 599 kr. Gælder kun til pakkeshop og kun for ordrer til Danmark.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lux by Ergemann.

 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail tiI he@lyko.dk I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret .                                                                                               
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget din varer, samt du skal printe retur seddel som du vedlægger i pakken. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hent en returseddel her

Varens stand, når du sender den retur

Når du returnerer en vare skal den være i samme stand/emballage som da du modtog den. Returretten gælder kun hvis varen tilbage leveres i ovennævnte stand. Cremer og andre hudplejeprodukter må ikke have været afprøvet da bruges kan efterlade bakterier i produktet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Omkostninger i forbindelse med fragten afholder du selv. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
LUX BY ERGEMANN
ELLEDEVEJ 95
4400 KALUNDBORG
“RETUR”

HUSK AT VEDLÆGGE EN SEDDEL MED DIT ORDRENUMMER, SÅ JEG ER SIKKER PÅ AT TILBAGEBETALE PÅ DEN RIGTIGE ORDRE.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der er sendt til pakkeshops.
Pengene vil blive overført til din konto i løbet af 10-14 dage.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Luxbyergemann.dk som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Send pakken retur til vores adresse, vi anbefaler at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da dette giver mulighed for sporing af pakken. Pakker må IKKE sendes retur med DAO, da de afleverer pakker midt om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod dem. Det resulterer oftest i at pakkerne bliver væk.

Varen sendes til:
LUX BY ERGEMANN
ELLEDEVEJ 95
4400 KALUNDBORG
“REKLAMATION”
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Personlige oplysninger/sikkerhed (GDPR)

For at du som kunde kan indgå en aftale med Lux by Ergemann.dk  har jeg brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at jeg kan levere bestillingen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Luxbyergemann.dk og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.
Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Luxbyergemann.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde hos Luxbyergemann.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Luxbyergemann.dkvia e-mail til he@lyko.dk 
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer jeg din e-mailadresse. 
E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Lux by Ergemann følger samtlige retningsliner og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

Generelle oplysninger om firmaet :

Lyko Aps
Elledevej 95 , 4400 Kalundborg
CVR : 38747495

cclogo