”Hos Lux by Ergemann er vi stolte af at være eksklusiv samarbejdspartner med ”Self”, som er skabt af den skønne Isabelle Ulenaers.

Vi er vilde med både hende og Self produkterne.”

Isabelle skabte ”Self” ud fra omsorgen for hendes datter, der var plaget af slem eksemhud.

Efter skuffelse på skuffelse over anbefalede ”naturlige” produkter tænkte hun, at det måtte være muligt at fremstille et produkt der kunne nære og beskytte hendes datters hud, samtidig med det kunne passe til hende selv også.

Og så var ideen til Self født!

Self er mere end blot et produkt i en bøtte.

Self er skabt med respekt for miljøet og passer til enhver hudtype.

Alle produkter indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser ligesom der kun vælges den allerbedste kvalitet for at sikre at produkterne virker.

Self er autentiske produkter og hvert eneste produkt er 100% naturligt og vegansk. Produkterne indeholder en høj procentdel af ingredienser som er videnskabeligt bevist gavnlig for din hud.

Produkterne indeholder kun naturlige dufte og er naturligvis ikke testet på dyr.

 

Self produkterne er specielt designet til at behandle tør og problemhud lige så vel som normal og velbalanceret hud.

De aktive ingredienser genopretter det ydre hudlag, regulerer fugtbalancen, har en antibakteriel og anti-inflammatorisk effekt.

Self virker forebyggende !

Self er et holdbart brand. Al emballage er fremstillet af certificerede genanvendelige materialer og alle produkter er produceret i Belgien.

Isabelle er selv med i udviklingen af alle produkter fra plante til produktion. Dette gør ”Self” til et både etisk og transparent brand, der er stolt af at være 100% vegansk.

”Self” har allerede vundet adskillige priser i Belgien og vi er glade og stolte over at danskerne nu også kan blive med i ”Self” familien og selv prøve de lækre produkter og deres store effekt.

cclogo