Soberbia Spirit Anti-age Cream SPF 20 og serum.

Produkterne er udviklet af Iván Grau, som også er ejer af firmaet Unapologetic Luxury, Barcelona. Soberbia Spirit er resultatet af en utrættelig søgen efter kun de mest ekstraordinære ingredienser på planeten. Kriterierne var simple: han ville finde de allerbedste der eksisterede.

Unapologetic Luxury havde et mål, som var at opnå de højeste standarder for kvalitet, stil og effektivitet, som nogensinde var blevet set i verden og har i sin formel anvendt den nyeste generation af molekyler og peptider for anti-aging og rynke-bekæmpelse. Dette førte til cremen Soberbia Spirit, som blev lanceret primo 2018. Senere i 2019 lancerede han Soberbia serum´et.

Soberbia kombinerer de mest komplette ingredienser fra naturens skatte og resultaterne af en topmoderne kosmetisk forskning. Soberbia Spirit cremen har en beroligende virkning på en irriteret hud og har en desinfektionsvirkning på urenheder og hudskader. Den bekæmper tegn på acne og alder, har en opstrammende effekt og giver ikke mange chancer til at efterlade rynker.

Iván Grau rejste verden og kontinenterne rundt og var i 20 forskellige lande for at finde de 20 vigtige og specielle ingredienser, der tilsammen giver den unikke formel der kan bekæmpe både rynker, porer, atopisk dermatitis, acne, psoriasis, rosacea med mere.

cclogo