James Read er den førende self-tanningekspert i UK. Med over 15 års erfaring er han en pioner indenfor verdensomspændende selvbruner-trends. Han var blandt andet den første til at forene selvbruner og plejende ingredienser for at give en perfekt fugtet, smukt velplejet og ’sunkissed’ hud.

James er ofte dommer for anerkendte beautyawards såsom GQ, Psychologies and Shortlist Awards samtidig med at han er ’the go-to-tanman’ til top fashionshows. Hans ekspertise er eftertragtet af internationale skønhedsfirmaer hvor hans indflydelse på selvbruner-trends er meget velanset. Hans personlige tilgang og engagement har sågar gjort ham til en populær gæst i TV shows.

På blot to korte år er det det hurtigst voksende selvbruner-brand på det globale marked.

James Read serien blev grundlagt allerede i 2012 og lanceret i Danmark i 2014.

Hvert produkt er håndplukket af James selv, hvilket resulterer i et rammende sortiment af innovative selvbrunende hudpleje-produkter, der er formuleret med plejende ingredienser, der passer til alle hudtyper.

James Read serien har en imponerende og eksklusiv fremtoning med sine smukke emballager i et stylet’art deco’ inspireret design.

Brandet er blevet en global succes med en voksende fan-base af kendis’er og exceptionel pressedækning fra Vougeog HapersBazaartil Stylistbare for at nævne nogle få.

Alle James Read Tan produkter er beriget med gavmilde hudplejende ingredienser for –ikke kun at give en smuk bronze glød –men også en sund og velplejet hud. Alle produkterne i serien er formuleret til at passe til alle hudtyper og fremstår i smukke indpakninger.

cclogo