OM LUX BY ERGEMANN

Lux by Ergemann er et univers for dig, der elsker luksus og ikke vil gå på kompromis med lækkerhed og kvalitet.

Her vil vi samle de bedste produkter indenfor alle kategorier der kan give dig den der følelse af luksus hver dag.

Vi håndplukker produkter og serier der har en god historie, er produceret med respekt og omtanke for både miljø og mennesker, samtidig med du her kan forvente produkter med en effekt. Vi er hele tiden på jagt efter nye lækre mærker specielt udvalgt til dig, og vil forsøge at afdække alle behov og ønsker.

Min baggrund

Gennem mine 15 år i frisør – og skønhedsbranchen har jeg været i berøring med mange forskellige mærker og produkter og har udviklet en flair for hvad det er kunderne efterspørger og ønsker. Før dette har jeg arbejdet en del år i detail hvor jeg også har haft en del med personaleudvikling og handel at gøre. Det sidste år har jeg brugt på at bygge et firma op sammen med min kæreste, hvorfra vi sælger gourmet kød til restauranter og butikker.

Men mit hjerte banker for denne her branche og jeg glæder mig SÅ meget til at invitere dig indenfor i mit univers.

Jeg lover dig, at du her kun finder produkter jeg selv har testet, selv vil bruge og anbefale til andre og ikke mindst give i gave til en ven eller veninde.

Skulle du have det mindste spørgsmål eller tvivl om nogle af vores produkter, det kunne være anvendelse, virkning eller lignende så er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, og jeg vil hjælpe dig.


Velkommen til !

Kærligst
Henriette Ergemann
cclogo